Konflikten mellom nord og sør er konstruert og farlig!

Skrevet av Jitse Jonathan Buitink, Sosialistisk Venstreparti. Jeg er forbannet over de konstante angrep som er rettet mot Nord-Norge. Men det er ikke vanlige folk eller politikere i Oslo som ønsker oss vondt, den påstanden er konstruert og veldig farlig, skriver han i denne kronikken. Etter å ha sett endel debatter spore av, og hvor …

Skrevet av Jitse Jonathan Buitink, Sosialistisk Venstreparti.
Jeg er forbannet over de konstante angrep som er rettet mot Nord-Norge. Men det er ikke vanlige folk eller politikere i Oslo som ønsker oss vondt, den påstanden er konstruert og veldig farlig, skriver han i denne kronikken.
Etter å ha sett endel debatter spore av, og hvor viktige spørsmål blir avfeid med at dette er «søringspolitikk» så ønsker jeg å begrunne mine uttalelser. Det er umulig uten en kjapp historieleksjon.

Kolonien Nord-Norge

Nord-Norge har opplevd et konstant angrep, mer eller mindre uavbrutt i 1000 år. Et svakt nord er premiss for koloniherrene i sør. Slik har det vært siden Olav Tryggvasson prøvde å kolonisere Nord-Norge for 1000år siden. En utspekulert satan, voldsmann, feiging og oppvigler som med en lang rekke feige angrep i ly av natten klarte å snikmyrde den nordnorske eliten.
Etter dette fulgte en rekke angrep og forsøk på invasjoner av forskjellig art og i 1355 døde Bjarkøyslekten helt ut, slektslinjen til Odin var brutt. Den nordnorske eliten ble nå gradvis byttet ut med konger, lendmenn, godseiere, Trondheimsborgere og nessekonger. Disse tjente penger – grove penger – på fattigdom, utdanningsmangel og en tung religion som styrte hverdagen.
Og de hadde ingen som helst interesse av å drive «veldedighet», hvis folk ikke trengte å tenke på å overleve hver eneste dag, kanskje de kunne få tid til å tilegne seg kunnskaper? Og kunnskap det er makt.

Industri-okkupasjon

Etter unionsoppløsningen og frem mot krigen fant denne eliten nye måter å styre på. Industri i alle slags former ble forsøkt påbegynt og planene fikk en katalysator i Berlin. Begrepet «Nord-Norgesproblemet» ble lanset.
Industri av mange former spratt opp både her og der og vi fikk nye urbane strøk i nord. Sakte men sikkert ble livsgrunnlaget flyttet fra selvbergings-samfunn til industrisamfunn.
Nord-Norges hovednæringer, fisk, sjøfart og landbruk, har de siste årene gjennomgått en vanvittig omstrukturering. Hvor er kystflåten vår? Hvor er landbruket vårt? Hvor er sjøfolkene våre?
Enn så lenge så er de der, men om ikke noe skjer så er hele vårt eldgamle livsgrunnlag borte. Alt skal effektiviseres og sentraliseres.

Hvem er eliten i dag?

Eliten er i dag også internasjonal, med sterke forankring i Oslo. Noen av trollene har selv kommet opp av esken, men de aller fleste lever som helt vanlige borgere. Noen er organisert og overlevende etter Oslo-konsertsia som oppsto under krigen, men de skumleste er de som bevisst påvirker hele nasjoner.
Nå tenker du sikkert….herregud han er gal jo…..Og det skal du få lov å tro, men flere er allerede avslørt. Internasjonale nettverk som tjener astronomiske summer på å skape ustabilitet i valuta og børs.
Du er vel ikke så naiv at du tror dette ikke skjer? Men den mest synlige eliterepresetanten, selv om han da altså er ferdig med sin raiding, er koloniherren fra vestlandet som med sitt mesterverk har klart å rasere store deler av fiskeindustrien langs kysten. Dette hadde aldri gått om det ikke hadde eksistert tette bånd til sittende regjering.

Den brente jords taktikk er igangsatt

Men eliten vet at de, akkurat som Olav Tryggvasson, Olav Harraldson og Hitler, kommer til å bli jaget til helvete tilbake til hvor de kom fra. Om det er Oslo, Tyskland eller Kina, det er likegyldende. For begge våre to «hellige og evige» konger, Olav den feige og Olav Digre endte sine dager ved nordnorske hender.
Nord-Norge blåste i hornet i året 995, 1030 og 1944. Nå blåser jeg i hornet. Vi skal knuse eliten og det vet de. Derfor har de instruert regjeringen til å demontere Nord-Norge.
Det finnes ikke et eneste vanlig menneske eller politiker i dette landet som ønsker å være en del av dette. Dessverre virker det som regjeringen ikke har sjans til å motså eltien, det tror jeg er tungt for både Erna og Siw.
Nå blåser jeg i hornet, jeg maner til kamp! Vær stolt at du er fra nord, vær stolt at du er i nord. Spiller ingen rolle hvilket parti, samfunnslag, opphav eller alder. Du er sterk, du er fri, du er vi. Vi gjer oss aldri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *